Jouw voorbereiding voor de kerst

Kerst, een van de leukste, gezelligste en warmste feestdagen van het jaar. Toch komt er regelmatig nog aardig wat stress bij kijken. De voorbereidingen voor kerst kosten best wat tijd. En dan hebben we het niet alleen over de versieringen in het huis en het uitgebreide ontbijt en diner… Zelf moet je er natuurlijk ook on top uit zien! Maar wat moet er nou allemaal gebeuren? Voor de echte kerst liefhebbers en uitpakkers, hier een lijstje met dingen waar je aan kan denken bij jouw voorbereiding voor kerst!

Daarbuiten is de versiering binnen en buiten je huis wel dé sfeermaker rond de feestdagen natuurlijk…

De outfit

Je bent niet de enige. Er zijn genoeg mensen die een speciale kerstoutfit kopen. Het is misschien allemaal een beetje overdreven, maar er is niets mis mee om jezelf op een leuke feestdag even te verwennen. Als het om mode gaat wordt kerst vaak geassocieerd met velvet, glitter en kant. Jurkjes, een mooie flared broek met een bijpassende top of een nette blouse, alles kan.

Beauty

Een mooie make-up look en je haren mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Stem dit op je outfit af. Heb je een mooie bordeauxrode velvet jurk? Verwerk de rode kleur in een mooie oogschaduw look zodat het mooi overeenkomt. Helaas is niet iedereen een ster in het aanbrengen van make-up, maar no worries! Rond de kersttijd staan de vloggers alweer te springen om kerstvideo’s te maken, en hier horen tutorials ook bij! Op YouTube kan je hier dus genoeg inspiratie voor opdoen. Wat ook een leuk initiatief is, is je nagels bij iemand laten doen. Als je jezelf eens wil trakteren op mooie nagels kan je dit niet zo goed combineren met kerst, toch? Als je dit iets te veel geld vindt kosten, kan je het ook zelf doen! Gellak is tegenwoordig niet meer iets wat je per se moet laten doen. Je kan dit ook zelf doen. Je kan gellak kopen bij verschillende drogisterijen. Vaak heb je hier een lamp bij nodig die helpt met drogen. Tegenwoordig kan je ook gellak kopen op verschillende onlinewebsites die gelijk optimaal droogt en goed blijft zitten. Scheelt toch weer geld! Want eerlijk is eerlijk: we geven al genoeg geld uit rond de feestdagen.

Geef een reactie