Geen blog over cosmetica, maar mannenkleding!

Misschien ziet het er een beetje gek uit, maar via de redactie van Cosmeticawijzer ontvingen we steeds vaker de vraag of we niet een keer een blog over iets mannelijks konden schrijven. Omdat het toch nog wel een licht vrouwelijk tintje moet hebben op dit blog, hebben we daarom ook besloten om het blog over mannenkleding te laten gaan. Wil jij graag weten hoe jij jezelf als man het beste kan kleden deze zomer? Lees dan snel verder!

Zakelijke look

We hebben maar besloten om dit blog in te delen naar drie verschillende kledingstijlen. Dit om het zo makkelijk en overzichtelijk als mogelijk voor jou te maken om een outfit te vinden die bij jou past. Laten we maar beginnen.

Een zakelijke look creëer je niet zomaar. Dit heeft finesse en klasse nodig. Daarom is een item wat hier altijd goed bevalt: de polo. Dit ontwerp is makkelijk te combineren, heeft een hoog draagcomfort en staat vrijwel iedereen goed. Ga deze zomer eens voor een Ralph Lauren polo heren om een klassieke twist aan jouw garderobe te geven. Nonchalant, maar toch stylish. Dat is wat je wil. Combineer het met een goed paar loafers en je bent helemaal ready voor die zakelijke meeting!

Street style look

Voor de mensen die niet zo veel waarde hechten aan er pakken en stropdassen is de street style look een goede optie. Binnen dit segment vallen namelijk vrijwel alle personen die graag casual kleding dragen.

Dit kan zijn van bekende merken als de Jack&Jones, maar ook designer kleding. Als je echt voor de klassieke street style wil gaan moet je ook een paar Vans onder jouw jeans dragen. Misschien nog een paar leuke accessoires zoals een pet of een bum bag om de look compleet te maken. Maar zonder ben je ook al een heel eind op weg.

Liefhebbers van designer kleding

Het werd hier boven al eens eerder genoemd. Dit komt omdat designers van tegenwoordig niet echt meer een groot onderscheid maken in hun collecties tussen street en zakelijk. Je kunt daarom makkelijk bijvoorbeeld een Versace T Shirt dragen onder een colbert. Maar dat hoeft niet natuurlijk.

Door de jaren heen kunnen de grotere en klassieke mode huizen als Gucci, Balmain etc. naast een Off White of Dsquared staan. Het is tegenwoordig vaak nog de loyaliteit die de drager van een kledingstuk aan een merk hecht. Daarom is designer kleding eigenlijk het hele jaar door perfect om te dragen, maar moet er wel worden opgelet hoe.

Geef een reactie