Dermalogica

Mijn nieuwste ontdekking huidverzorgingsproducten

Ik ben gek op alles dat met make-up en huidverzorging te maken heeft. Daarom ben ik ook altijd op zoek naar nieuwe producten. Van tijd tot tijd surf ik een middag rond op het internet. Dan lees ik andere blogs over huidverzorgingsproducten en ontdek ik nieuwe merken. Vandaag wil ik het hebben over mijn nieuwste ontdekking op het gebied van huidverzorgingsproducten. Ik hoop jou op deze manier te inspireren om ook eens wat nieuwe producten te proberen. Deze keer ga ik je alles vertellen over mijn eerste ervaring met Dermalogica.

Merk waarbij gezondheid centraal staat

Door de jaren heen heb ik een groot aantal verschillende merken en producten geprobeerd voor mijn huid. De ene keer was het een prachtig product, de andere keer heb ik het goedje met tube en al in de vuilnisbak gegooid. Toen ik mijn pakketje met Dermalogica producten open maakte, was ik positief verrast. Het merk geeft niet zoveel om poespas of verkooppraatjes. De verpakking is simpel en elegant. Het staat niet vol valse beloftes van vreemde trends die aan de gang zijn. De visie van Dermalogica staat ook in lijn met de uitstraling. Ze besteden namelijk liever hun tijd en energie aan het ontwikkelen van producten die echt goed zijn voor je huid. Er zitten met andere woorden geen ingrediënten of stoffen in die de huid juist verstoppen en vervolgens puistjes veroorzaken. Het merk zet echt de gezondheid van jouw huid centraal bij het creëren en ontwikkelen van producten. Dat kom je vandaag de dag niet zo snel meer tegen.

Producten die zelfs professionals gebruiken

Misschien ben je nog wat sceptisch over de kwaliteit van de Dermalogica producten. Ik ben zelf ook van nature terughoudend als iemand mij vertelt over een product dat ik niet ken. Een beetje realistisch zijn is van tijd tot tijd echt geen probleem. Dus ben jij zo’n sceptisch persoon? In dat geval kan ik je vertellen dat wereldwijd dit merk de eerste keuze is van professionele schoonheidsspecialisten. De producten van Dermalogica worden echt puur natuur gemaakt. Er zit geen troep in. Dit merk je trouwens ook aan je huid. Zelf heb ik de producten nu een paar maanden gebruikt en ik zie echt verschil. Mijn huid ziet er momenteel veel gezonder uit dan een aantal maanden geleden – en dat zeg ik echt niet snel. Door mijn positieve ervaring met Dermalogica ga ik in de toekomst zeker vaker dit soort professionele huidverzorgingsproducten uitproberen. Mijn ontdekkingen deel ik natuurlijk gelijk met jullie!

Geef een reactie